Rižoto Jednostavan a ukusan rižoto sa sviježim povrćem po izboru, začinjen s curry začinom za dodatnu aromu.

PestoPesto od pečenih crvenih paprika izvrsna je zamjena za umak od rajčica, a može se servirati uz bijelu rižu ili tjesteninu po izboru.

Zapečeni krumpir s turmeric začinom i crvenom paprikom, te kiselim vrhnjem, vrlo ukusan uz bilo koje prženo meso, piletinu ili puretinu.

KrumpirKrumpir s mažuranom priprema se izuzetno jednostavno, a vrlo je ukusan i bogat prilog svakom jelu s mesom, peradi, ribom ili morskim plodovima.

VegetarijanskiKrumpir sa začinima pečen je u pećnici s mješavinom pretežno mediteranskog začinskog bilja (bosiljak, kadulja, vlasac i peršin) i rajčicom.

VegetarijanskiVegetarijanske lazanje zamjena su za tradicionalne lazanje, namijenjene onima koji ne vole ili žele meso u svojoj prehrani.

VegetarijanskiPohane tikvice izvanredna su zamjena za bilo koje mesno jelo. Možete ih servirati uz bilo koje povrće (savjetujemo špinat ili blitvu), krumpir ili rižu.

VegetarijanskiPolpete od patlidžana izvrsna su zamjena za polpete ili okruglice od mesa, mogu se servirati uz krumpir ili rižu s povrćem.

VegetarijanskiTikvice se obično pune nadijevom od mljevenog mesa, jaja i začina, a u ovoj verziji sa sirom, paprikama i gljivama, te su idealne za one koji ne vole meso.

VegetarijanskiKako tikvice u svakom receptu mogu zamijeniti meso, ovo je recept za umak od tikvica koji je idealan za ljetna jela s tjesteninom.

VegetarijanskiSmeđi grah u ovom receptu zamijenjuje meso kako bi se pripremo izvrstan povrtni rižoto.

VegetarijanskiRiža s curry začinom priprema se jednostavni i brzo, a savršen je prilog za sve vrste jela (meso, perad, riba, plodovi mora, povrće).

Croatian English French German Greek Italian Japanese Portuguese Russian Spanish