ReceptImprovizacija na temu kineskih recepata - kupus s mljevenim mesom i gljivama pripremljen u woku. Možete dalje improvizirati i dodavati sastojke po želji.

ReceptPaprike punjene kombinacijom mljevenog mesa, sira (feta i mozzarella), umaka od rajčice i začinskog bilja, koje se peku u pećnici

ReceptGauda je jedan od najpoznatijih nizozemskih sireva, vrlo se lijepo topi pa je stoga izvrstan dodatak u toplim jelima.

ReceptU kulinarskoj tradiciji Srednjeg Istoka često nailazimo na jela od janjetine začinjene raznim (ljutim i slatkim) začinima.

ReceptTalijanski recept za janjetinu s ružmarinom izvlači ono najbolje iz janjetine koja postaje izuzetno aromatična i ukusna.

Bigos je poljsko nacionalno jelo, lovački gulaš s kiselim kupusom i više vrsti mesa, te gljivama.

ReceptCayun recept iz američke Louisiane koji je dobio naziv po tome što riža potamni od pilećih jetrica.

ReceptKofta su okruglice od mljevenog mesa i začina koje se zajedno s povrćem peku na štapićima za ražnjiće.

ReceptKofta okruglice koje se dobivaju miješanje mljevenog mesa, začina i riže u kuglice koje se uvaljaju u tijesto i prže na vrućem ulju.

ReceptMesna štruca (Meatloaf) pripremljena od mljevenog mesa je američko jelo koje se priprema u raznim varijantama.

ReceptVrlo aromatičan i ukusan omlet koji se priprema s mješavinom mljevenog mesa i mljevenih kikirikija. te soya umakom.

ReceptPenne arabiata je talijansko jelo koje se priprema od rajčica, pancete, češnjaka i ljutih paprika preko tjestenine.

Croatian English French German Greek Italian Japanese Portuguese Russian Spanish