Dopušteno korištenje

Pisani materijali i slike na ovim stranicama vlasništvo su 05vizija.net, ukoliko to nije drugačije navedeno. Pregled materijala i sadržaja ove stranice moguć je u osobne svrhe. Svi objavljeni sadržaji ne smiju se kopirati, kopiranje je moguće samo uz pismeni pristanak vlasnika stranica, pod uvjetom navođenja izvora informacija i autorskih prava.

Originali starih antičkih rimskih recepata i srednjevjekovnih evropskih recepata na engleskom jeziku vlasništvo su William's Home Page (antički rimski recepti) i Celtnet (evropski srednjevjekovni recepti). Originali antičkih grčkih recepata preuzeti su s web stranica čiji se materijal može slobodno koristiti. Svi prijevodi recepata objavljenih na stranicama Zacini.net isključivo su vlasništvo 05vizija.net i CroImenik Grupe i ne mogu se kopirati, prenositi i objavljivati bez izričitog pisanog dopuštenja vlasnika.

Odgovornost

Podaci objavljeni na ovim stranicama izneseni su u najboljoj namjeri i uz provjeru njihove vjerodostojnosti. 05vizija.net vrši provjeru dostavljenih informacija i nastoji objaviti točne i precizne informacije, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i potpunosti. Fotografije koje prate sadržaj dijelom točno ilustriraju temu članka, a dijelom služe samo u svrhu ilustracije, prikazujući slična jela ili namirnice.

Korisnici ovih stranica osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja. 05vizija.net ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, te za bilo kakve pogreške u njihovom sadržaju.

Na stranicama se nalaze i informacije trećih osoba i linkovi na druge Web stranice. 05vizija.net ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i linkova, te ne preuzima nikakvu odgovornost za njih.

Dostavljanje sadržaja i materijala

Dostavljanjem sadržaja i materijala (tekstovi i slike) za stranice Zacini.net, jamčite da je vlasnik materijala to dopustio te da 05vizija.net ima stalna i neopoziva prava i licenciju za korištenje tih materijala, njihovo objavljivanje i korištenje, adaptiranje, mjenjanje i distribuciju spomenutog materijala po cijelom svijetu, bez naknade i u bilo koju svrhu.

Korisnici

05vizija.net jamči svim korisnicima da se podaci koji se na bilo koji način prikupe preko ovih web stranica neće ustupati trećim osobama. Korisnik je suglasan da 05vizija.net usluge koristi na vlastitu odgovornost te da su informacije koje korisnik pošalje javne i dostupne svim Zacini.net korisnicima, osim gdje je navedeno drugačije. 05vizija.net nije odgovoran za zlouporabu korisnikovih podataka od strane trećih osoba.

Oglasi

05vizija.net zadržava pravo objavljivanja komercijalnih oglasa na svim svojim web stranicama. Svaka korespondencija ili poslovanje s oglašivačima isključivo je stvar oglašivača i korisnika koji se oglašava, a 05vizija.net nije odgovoran za štetu ili gubitak nastao kao rezultat takvog poslovanja ili same prisutnosti oglasa.

Croatian English French German Greek Italian Japanese Portuguese Russian Spanish