Kako poslati vaš članak/sadržaj?

Pošaljite nam članak kojeg želite objaviti na stranicama Zacini.net - članak mora odgovarati temi ovih web stranica (informacije o začinima i začinskim travama, recepti, stari recepti, članci o namirnicama ili grupa članaka o skupini namirnica). Možete nam predložiti i nove kategorije sadržaje - bilo koja tema u svezi prehrane i gastronomije. Vaše prijedloge i članke dostavite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili putem kontakt obrasca na ovim stranicama.

Članak će biti objavljen nakon što ga administrator pregleda i odobri, a vi ćete biti navedeni kao autor(ica) članka.

Kako se oglašavati?

Na stranicama Zacini.net možete se oglašavati putem slikovnog oglasa/bannera koji se prikazuju u rotaciji u desnom stupcu stranice, uz mogućnost oglašavanja uz ciljane sadržaje. Dimenzije bannera su 260 x 120 px.

Osim bannerom, možete se oglašavati i putem sponzoriranih članaka koji će predstaviti vašu djelatnost, proizvode i usluge. Premda je moguće oglašavati bilo koju djelatnost i vrstu proizvoda, poželjno je da je tema oglasa vezana uz gastronomiju (namirnice, domaći proizvodi, prehrambena industrija, restorani, dr. ugostiteljski objekti, itd.)

Molimo vas da nas kontaktirate za detaljne informacije o oglašavanju na stranici zacini.net na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili da nazovete 05vizija.net na 052 211 730..

Korištenje sadržaja s web stranica

Molimo vas da za uvjete korištenja sadržaja s web stranica Zacini.net pogledajte stranicu o Pravilima korištenja (link na dnu stranice). Svi sadržaji su vlasništvo Zacini.net i 05vizija.net, te je njihovo kopiranje. prenošenje i objavljivanje dopušteno samo uz izričitu pismenu dozvolu vlasnika.

Croatian English French German Greek Italian Japanese Portuguese Russian Spanish