Vitarona logoTvrtka Rad- Kom d.o.o. je malo obiteljsko poduzeće koje se bavi organskim uzgojem i preradom aronije. U supervoćku ARONIJU su se zaljubili zbog njezinog sveobuhvatnog djelovanja na zdravlje a i dokazane činjenice da je najbolji antioksidans današnjice. Prema mnogim znanstvenim istraživanjima aronija se smatra se najboljim prirodnim lijekom proziv raka, smanjuje razinu koresterola i šećera u krvi, regulira krvni tlak, štiti protiv kardiovaksularnih bolesti i čuva srce. Iznimno je bogata beta-karotenom koji štiti stanice od oštećenja, oči od nastanka mrene, a kožu od opasnih sunčevih opeklina a pored svega pospješuje i izlučivanje štetnih tvari i teških metala iz organizma.

Gen d.o.o. logoTvrtku Gen d.o.o. osnovale su 2004. g. Mirjana i Helena Malogorski. Ideja o osnivanju tvrtke proizašla je iz želje da se osobno iskustvo zdravog života prenese na širu populaciju. Trud i misija poslovanja ove firme, rezultirali su mnogobrojnim svjetskim nagradama za inovativnost i kvalitetu jedinstvenih proizvoda.

Osnovna misija ovog inovativnog poslovnog pothvata je ponovno približiti čovjeka prirodi, te pomoću nje upravljati svojim zdravljem i vitalnošću.

Blendologia logoBlendologia je prvi projekt takve vrste u Hrvatskoj, čiji je cilj educirati ljude o najefikasnijem korištenju zdravih sirovih namirnica i samonikle hrane iz prirode. Svakodnevno unošenje dovoljne količine minerala, vitamina i ostalih nutritivnih sastojaka odražava se na vitalnost organizma, zdravlje i lijep izgled.

Voditelji projekta su Mirjana Malogorski i Helena Malogorski, osobe koje i same vode jedan zdravi životni stil i žive filozofiju u skladu s prirodom i njenim načelima.

Croatian English French German Greek Italian Japanese Portuguese Russian Spanish