Blendologia logoBlendologia je prvi projekt takve vrste u Hrvatskoj, čiji je cilj educirati ljude o najefikasnijem korištenju zdravih sirovih namirnica i samonikle hrane iz prirode. Svakodnevno unošenje dovoljne količine minerala, vitamina i ostalih nutritivnih sastojaka odražava se na vitalnost organizma, zdravlje i lijep izgled.

Voditelji projekta su Mirjana Malogorski i Helena Malogorski, osobe koje i same vode jedan zdravi životni stil i žive filozofiju u skladu s prirodom i njenim načelima.

Kratkim video prikazima ova trojka će Vas naučiti kako brzo pripremiti najzdraviji obrok za Vas i Vašu obitelj, a pratiti ih možete na kanalu TV4R, službenoj web stranici i blogu, te društvenim mrežama - koje su zamišljene kao podrška svima koji žele promijeniti način prehrane, stil života ili samo eksperimentirati s ukusnim i zdravim sirovim receptima.

Kroz savjete i gostovanja stručnjaka te razne evente, Blendologia tim će Vam pomoći da postanete i ostanete osoba s novom energijom i životnom filozofijom.

Web stranice i drugi mediji:

www.blendologia.eu
www.facebook.com/Blendologia
https://www.youtube.com/TheBLENDOLOGIA

Croatian English French German Greek Italian Japanese Portuguese Russian Spanish